Yönetim Kurulumuzdan Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin’e Ziyaret
Kulüp Başkanımız Sayın Hasan Çavuşoğlu, Başkan Vekillerimiz Sayın Ahmet Paşaoğlu ve Sayın Hasan Uysal ile Genel Koordinatörümüz Sayın Mevlüthan Çavuşoğlu; daha önce Alanya Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan ve geçtiğimiz haziran ayında Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Sayın Celal Tekin’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Celal Tekin, “Alanyaspor Kulübü Türkiye’ye örnek bir modeldir. Alanya’da görev yaptığım dönemde de bunu yakından gözlemledim. Gerek mali yapısı gerekse sportif başarılarıyla gerçekten örnek alınması gereken bir kulüp. Kulübü çok iyi yöneten bir başkan ve yönetim kurulu var.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda Başkanımız Sayın Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerimiz, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Celal Tekin’e yeni görevinde başarılar dileyerek üzerinde isminin yazılı olduğu formamızı takdim etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
ALANYASPOR LOGOSU VEKTÖREL